• ۳ H-Index
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
محسن حاجی زین العابدینی
استادیار کتابداری واطلاع رسانی
گروه علم اطلاعات و دانش شناسی، دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی
دانشگاه شهید بهشتی
Mohsen Haji Zeinolabedini
Faculty of Psychology and Educational Sciences
Shahid Beheshti University

خلاصه عملکرد مقالات Scopus

بروزرسانی: ۱۴۰۳/۱/۲۶
تعداد بازدید پروفایل: ۹۹۲
  • ۳ مقالات نویسنده اول
  • ۲ مقالات نویسنده مسئول
  • ۰ مقالات بین‌المللی
  • ۰/۸۲ نسبت استناد به مقاله در همه سال‌ها
  • ۳ G-Index
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
  • ۱۴ استنادات
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
  • ۱۷ مقالات
۲۰۰۳ ۲۰۲۳
۰%
مقالات با همکاری بین‌المللی
۰%
خوداستنادی
۰%
مقالات در مجلات ۱۰% برتر CiteScore
۰%
مقالات i10
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص IF
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص CiteScore
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SJR
توزیع مقالات در چارک‌ها براساس شاخص SNIP

زمينه‌هاي پژوهشي

بيوگرافي

دکتر محسن حاجی‌زین‌العابدینی (عضو هیئت علمی گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی) دارای مدرک کارشناسی کتابداری از دانشگاه فردوسی مشهد (۱۳۷۴)، کارشناسی ارشد کتابداری و اطلاع‌رسانی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ایران (۱۳۸۱) و دکتری کتابداری و اطلاع‌رسانی از دانشگاه شهید چمراه اهواز (۱۳۸۹). از سال ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۶ در بخش پردازش اطلاعات کتابخانه ملی ایران (ساختمان نیاوران) مشغول فهرستنویسی بوده است. بعد از آن در گروه سازماندهی اطلاعات مرکز اطلاع‌رسانی و خدمات علمی جهاد سازندگی شاغل شده و از سال ۱۳۷۸ به عنوان مسئول واحد نمایه‌سازی و چکیده‌نویسی این مرکز به فعالیت پرداخته است. در سال ۱۳۸۱ به عضویت هیئت علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درآمده و در سال ۱۳۸۲ به عنوان معاون امور مراکز اسناد و مدارک علمی در مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی منصوب شده است. در سال ۱۳۸۴ برای ادامه تحصیل در دوره دکتری ماموریت آموزشی گرفته و در سال ۱۳۸۸ به عنوان معاون تحقیق و توسعه مرکز اطلاعات و مدارک علمی کشاورزی مشغول کار شده که تا اردیبهشت ۱۳۹۳ ادامه داشته است. از اردیبهشت ۱۳۹۳ به دانشگاه شهید بهشتی منتقل شده و با عنوان استادیار در گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی این دانشگاه مشغول به کار است. از آبان ۱۳۹۴ ریاست کتابخانه‌های دانشگاه شهید بهشتی را برعهده داشته و بازرس انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران نیز هست.

ایشان از سال ۱۳۸۱ مشغول به تدریس در دانشگاه شده و در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، علوم پزشکی شهید بهشتی، علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، خوارزمی، علامه طباطبایی، شهید بهشتی تدریس کرده است.

فعالیت‌های پژوهشی ایشان شامل کتاب (۱۲ عنوان) مقالات تالیفی (۹۴ عنوان)، مقالات همایش‌های داخلی (۶۹ عنوان) و خارجی (۱۶ عنوان)، کارگاه‌های آموزشی و سخنرانی (۷۱ مورد)، راهنمایی، مشاوره و داوری پایان‌نامه‌های دانشگاهی (۵۵ مورد) و.... بوده است.

ایشان همچنین در دوره‌های مختلف عضو هیات مدیره انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی ایران بوده و مسئولیت‌های گوناگونی داشته است. از جمله: دوره دوم (۱۳۸۲-۱۳۸۵) مسئول کمیته روابط عمومی و بین‌الملل و مدیر وب‌سایت؛ دوره سوم (۱۳۸۵-۱۳۸۹) مسئول کمیته آموزش و خزانه‌دار؛ دوره چهارم (۱۳۸۹-۱۳۹۱) بازرس؛ و دوره پنجم (۱۳۹۲-۱۳۹۵) بازرس؛ دوره ششم (۱۳۹۵-۱۳۹۸) بازرس.

سردبیری و اجرای برنامه "کتاب فرهنگ" که ۱۳۸ برنامه آن از رادیو فرهنگ به مدت ۳ سال پخش (شروع ۱۰/۴/۱۳۹۱ تا ۱۹ تیر ۱۳۹۴) شد، از دیگر فعالیتهای نامبرده است. همچنین در سال ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ به عنوان دبیر " جشنواره تقدیر از مروجان کتابخوانی" از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتخاب شد. وی عضو "شبکه مروجان کتابخوانی" است.

ملزومات کارکردی پیشینه‌های کتابشناختی (FRBR)، مدل مرجع کتابخانه‌ای (LRM)، قواعد توصیف و دسترسی به منابع (RDA)، BIBFRAME، نرم‌افزارهای کتابخانه‌ای، سازماندهی اطلاعات، مطالعات خواندن و کتابخوانی، ترویج خواندن، فناوری‌های نوپدید اطلاعاتی، در زمره علاقه‌مندی‌های علمی و پژوهشی ایشان است.

روند مقالات Google Scholar

روند مقالات ISC

فهرست مقالات

  • تا از کل مقاله
No. Title Authors Journal IF SJR CiteScore Published Cited By

روند ارتباط با صنعت

نويسندگان همکار مقالات Scopus

  • وابستگی علمی همکاران مقالات:  
  • تعداد همکاران برتر:  
  • تمام صفحه
کلیک: بارگذاری گراف همکار
کلید کنترل + کلیک: باز کردن پروفایل همکار